BOOM: Handbollskanalen får toppbetyg av läsarna – 95 % tycker HK är lika bra eller bättre än andra

Vi presenterar resultat från den stora läsarenkäten som genomfördes före årsskiftet och Handbollskanalen får toppbetyg från läsarna.

95 % av Handbollskanalens läsare tycker att HK är minst lika bra som andra medier och sajter som skriver om handboll. Det visar den läsarenkät som genomförts och där 719 svaranden satte betyg på Handbollskanalens plattform. Ett besked som ger ytterligare medvind för Handbollskanalen som på kort tid seglat upp som störst på handboll i Sverige.

Det är ett makalöst betyg där hela 46 % tycker att Handbollskanalen är ”Mycket bättre” än andra medier och sajter, 36 % tycker vi är ”Lite bättre” och 13 % ”Lika bra”. Handbollsälskarna har alltså sagt sitt och nu ska vi ta det förtroendet vidare i utvecklingen av plattformen.

I undersökningen fick också läsarna värdera hur troligt mellan 1 och 10 det är att de skulle rekommendera Handbollskanalen till andra handbollsintresserade. Resultatet blev ett snitt på 8,90 – det vill säga mycket hög sannolikhet att HK rekommenderas.

Läsarna fick också ge egen feedback och här här några av kommentarerna:

”Bra kvalitet på era skribenter, bra kvalitet på era artiklar, bra kvalitet på eran hemsida. Ni är de ledande inom handbollsnyheter i Sverige och det är så jäkla gött! Keep it up 👍”

”Som riktigt handbollintresserad får man läsa om egentligen allt en handbollsspelare bör känna till på er kanal. Man kommer liksom inte till träningen och ligger efter.”

”Det enorma utbud som Handbollskanalen besitter är hästlängder större än liknande medier.”

”Ni visar ett engagemang och ett intresse för handboll som inte visas på andra ställen. Ni utvecklar hela tiden innehållet!”

”Jag tycker att ni skriver om roliga och intressanta saker som gör att man lär sig mer om handboll.”

”Jag uppfattar handbollskanalen som ett måste för alla svenska handbollsintresserade.”

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here