Svenska Zandra Jarvin till Island

Zandra Jarvin i den blågula tröjan. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Hon har representerat Spårvägen HF, Sverige i juniorlandslagssammanhang och nu är det dags för ännu ett äventyr, till Island och laget FH (Fimleikafélag Hafnarfjarðar) där hon skrivit på ett tvåårskontrakt.

Zandra Jarvin kommer från spel i Spårvägen HF i Div 1 Norra där hon varit de två senaste säsongerna. Hennes nya klubb FH ser henne som en kraftfull spelare.

”Vi har sett mycket av hennes spel och hon får också mycket bra rekommendationer från tränarna i Sverige. Hon kommer utan tvekan att stärka oss avsevärt.”, skriver klubben på sin Instagram.

Ásgeir Jónsson, ordförande för FH, säger att han är väldigt glad över den nya rekryteringen. Det är även Zandra Jarvins förra klubb Spårvägen HF som grattar henne till det nya äventyret på sin hemsida.

Där berättar hon också själv om sina känslor kring övergången.

”Att jag får denna möjlighet är helt fantastiskt! En möjlighet som jag absolut inte kan missa i mitt liv. Ser fram emot en flytt till Island och se vad handbollen där har att erbjuda! Jag tror och hoppas att allt kommer bli extremt bra och att jag kommer trivas som fisken i vattnet!”