Så ser du hela EM för 9 kr/match

Jim Gottfridsson. Foto: J Crosnier

Fredagen den 12 januari brakar handbolls-EM för herrar 2018 igång och här bjuder vi dig på information om hur du på bästa sätt kan följa mästerskapet hemma från TV-soffan.

ANNONS

Sverige får äran att ”förklara EM 2018 öppnat” när man på fredag premiärspelar mot Island med avkast 18:15. Årets Europamästerskap spelas i Kroatien och det är Viasat som äger sändningsrättigheterna i Sverige. Alla Sveriges matcher visas i TV3 och utvalda matcher i TV10, vill du få tillgång till rubbet gör du bäst i att köpa Viaplay.

Väljer du att utnyttja Viaplay, som kostar 399 kr/månad utan bindningstid, till fullo och se alla matcher i EM så betalar du knappt 9 kr per match. En fin investering om man ser till underhållningsvärdet.

KÖP: Viaplay

Om du vill få bra överblick av när och var matcher spelas och visas så får du det genom att besöka Handbollskanalens egen TV-guide. Vi gör en stor satsning och investering i årets mästerskap med en journalist på plast i Kroatien under hela mästerskapsperioden. På EM-sajten samlar vi allt material så som nyheter, spelschema, tabeller, resultat, TV-guide och mycket mycket mer.

Vänligen notera att denna artikeln innehåller så kallade affiliatelänkar vilket innebär att Handbollskanalen får viss provision på de köp som genereras via länkarna. Genom att köpa Viaplay via Handbollskanalen stöttar du vår satsning för bra handbollsjournalistik. Tack för att ni är med på resan!

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here