Krönika: Nu kan vi bli bäst i världen

Svenska fans i Scandinavium. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Sverige är i ett svårt läge i EM men nu har vi chansen att visa att blågula supportrar är de bästa i hela världen.

Det var mycket känslor igår efter brakförlusten mot Portugal. Besvikelse, frustration, ilska, sorg och uppgivenhet i en stor grå massa i bröstkorgen. Det är ju sådan fest och glädje när det går bra!

Nu blir det ju automatiskt så att EM-temperaturen går ner, folk kanske till och med stannar hemma trots biljett och vi alla missar upplevelser och minnen för livet. Men, det finns ju faktiskt en chans att inte hamna i det tråkiga läget. Och den som är ansvarig är du själv.

För nu har vi svenska handbollssupportrar verkligen chansen att vända denna trista tillvaro till något alldeles extra. Vi har nu chansen att visa omvärlden vilka som stöttar sitt landslag i med- och motgång, vilka supportrar som är redo att ställa upp för handbollen som sport och vilka som kan njuta av underhållning oavsett om lagen har blå, gula, röda, gröna eller vita tröjor.

Just nu förväntar sig hela Europa att svenska supportrar tappar gnistan. Tänk då vilken effekt det blir om vi gör PRECIS TVÄRTOM. Köp biljetter, klä på er gula tröjorna, gå på matcherna, skrik, dansa, heja och sjung. Nu kan vi bli bäst i världen!

Det är också så att vi just nu har några av världens allra bästa spelare och lag på plats i Malmö och Stockholm. En unik chans att på nära håll se och lära från världstoppen. Barn, ungdomar, gamla som jättegamla kan få nya idoler och tända hopp och vilja om en framtid på högsta nivå. Låt inte den möjlighet glida er ur händerna.

Dags att bära fram våra svenska lirare till bättre prestationer och dags att visa omvärlden vilka supportrar som lever upp till sitt namn. Nu blir vi bäst i världen!


Biljetter till matcherna i Malmö och Stockholm skaffar ni enkelt via länken:

LÄNK: EM-biljetter