Domagoj Duvnjak höll inte – EM är över för kroaten

Domagoj Duvnjak, THW Kiel. Foto: Ingrid Anderson-Jensen, www.nordlyset-fotografie.com

Domagoj Duvnjak har haft problem med skador under hela hösten och kunde med viss osäkerhet tas ut till EM-turneringen. Dessvärre tog äventyret slut redan i första matchen för kroaten, vars fysiska status helt enkelt inte håller.

ANNONS

Det är Sportbladets reporter Johan Flinck som på sin twitter bekräftar det stora kroatiska bakslaget att stjärnan Domagoj Duvnjak helt enkelt inte håller för att fortsätta spela matcher i den här EM-turneringen. Stjärnan utgick i premiärmatchen mot Serbien, en match som hans Kroatien vann komfortabelt, med skadekänning i vaden och enligt rapporter ska det röra sig om en så pass allvarlig skada att fortsatt spel inte är aktuellt.

Den kroatiska landslagsläkaren har nämligen bekräftat att det inte blir fler matcher i turneringen för Domagoj Duvnjak. Kroaten, som till vardags spelar i THW Kiel, har haft problem med skador under hela hösten och var länge osäker till att medverka i EM överhuvudtaget. Hans tränare i klubblaget, Alfred Gislason, var tidigt ute och avrådde stjärnan från att spela turneringen.

Självklart är det här ett tungt avbräck för värdnationen, som nu väntas kalla in en ersättare redan till nästa omgång.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

1 kommentar

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here