Corrales fick reklamskylt över sig – kan ha spelat färdigt i VM

Rodrigo Corrales, Spanien. Arkivbild. Foto: V Michel

Spanien är igång med att ladda upp inför lagets första match i huvudrundan, stormötet med Frankrike. Man kan lugnt säga att uppladdningen kunde gått bättre – under fredagens träning i Köln trillade nämligen reklamskyltar över flera spanska spelare, till den grad att de tvingades till sjukhus för undersökning. Målvakten Rodrigo Corrales drabbades värst – han har åkt på en knäskada, det rapporterar Marca.

Redan under uppvärmningen inträffade det som absolut inte får hända. Reklamskyltarna var inte fästa ordentligt och därför trillade de ner över flera spanska spelare. Träningen avbröts och flera spelare fick åka till sjukhus för att undersökas. Rodrigo Corrales skadade sitt knä och nu är hans medverkan under resterande delen av mästerskapet osäker.

– Det som oroar mig mest är blåmärkena på hans knä. Där är en mjukvävnadsskada, men vi får vänta och se till imorgon hur det är med knäet. Han kommer att ha väldigt ont, men om det inte finns några skador inuti knäet kommer han att kunna spela. Vi måste dock vara försiktiga, säger det spanska landslagets läkare Dr. Muñoz Benito till Marca.

Det var danska reportern Stine Bjerre Mortensen som var först att rapportera om det som hände: