Play: Gulldén tillbaka: ”Hoppas jag har några mästerskap kvar”

Bella Gulldén Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

När Henrik Signell på tisdagen presenterade den svenska truppen till VM i Japan fanns Bella Gulldén med. I en intervju med Handbollslandslaget.se berättar storstjärnan om sin comeback.

– Det är så kul att spela med landslaget. Sedan jag var liten har jag drömt om att spela i landslaget och det vill jag fortsätta med, så jag hoppas jag har några mästerskap kvar i kroppen, säger Gulldén.

I somras blev Gulldén mamma för första gången och efter det har mittnian arbetat stenhårt för att komma tillbaka. Och visst blir det ett nytt mästerskap för Sverige – hennes 14:e.

– Jag har sagt att jag vill vara med om jag är hundra procent. Det är det man får utgå från och jag får hoppas att jag är ännu bättre än förra mästerskapet.

Förbundskapten Henrik Signell är naturligtvis nöjd över att ha Gulldén tillbaka:

– Hon hade betytt mycket för vilket landslag som helst och jag är givetvis glad att hon är tillbaka och oerhörd motiverad för att spela VM. Alla vet vad hon kan på en handbollsplan och hon är förstås väldigt nyttig för oss, men vi har många andra som också är det och vi behöver leverera på många positioner för att gå långt, säger han i pressmeddelandet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here