Lugnande beskedet från Linn Blohm: ”Jag är helt redo för imorgon”

Linn Blohm of Sweden talks to officials head of the IHF Women’s World Championship. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / kod MB / MB0790

Linn Blohm är en viktig pjäs i Tomas Axnérs lag. Men Blohm skadade sig under VM-genrepet och följde Sveriges match mot Senegal från läkaren. Men nu kommer glädjebeskedet inför matchen mot Kroatien från Linn Blohm: ”Jag är helt redo för imorgon”.

Under VM-genrepet mot Tyskland, skadade sig Linn Blohm. Men mittsexan var snabbt tillbaka och vi kunde se henne spela mot Kina, en match som Sverige vann med 36–24. När Sverige under söndagskvällen mötte Senegal var mittsexan dock inte uppskriven i matchprotokollet och följde istället matchen ifrån läktaren.

Men nu kommer det lugnade beskedet att Linn Blohm egentligen var redo för spel även mot Senegal. På tisdag spelar Sverige den sista matchen i gruppspelet mot Kroatien, en match som Blohm är helt redo för.

– Det var ett beslut igår från ledarstaben att man såg en möjlighet att jag helt enkelt kunde vila och ladda om batterierna och få ordning på kroppsdelar. Men jag är helt redo för imorgon, säger Linn Blohm i en intervju med SVT Sport.

Länk: Glädjebeskedet från Linn Blohm: ”Jag är helt redo”