Välkommen till Handbollskanalen.nu!

Premiär för Sveriges största nyhetssida för handboll!

Äntligen slår vi upp portarna för Handbollskanalen.nu! Vi har länge haft drömmen om en samlingsplats för handbollsälskare, där vi tillsammans kan följa idrotten och samtidigt hjälpas åt att bidra till att handbollen växer i Sverige.

För var hittar ni era handbollsnyheter? Ibland på klubbarnas hemsidor, men vem har energi att leta runt? På Svenska Handbollsförbundets hemsida? Den är bra, men kan inte täcka allt och särskilt inte den internationella handbollen. Kvällstidningarna? Där står handbollen ofta i skuggan av fotboll och annat som just nu genererar klick på deras sajter.

Handbollskanalen har som ambition att bli Sveriges största nyhetssida för handboll. Här ska du kunna läsa allt om både landslaget, Elitserien och andra serier i Sverige samt om det som händer både i Europa och runt om i världen. Vi anser också att handbollen är en av de mest jämställda idrotterna, något vi ska vara stolta över, och kommer därför ge damhandbollen lika stort utrymme. Äntligen!

Sommaren 2015 är alltså tiden för ett nytt kliv framåt för handbollen i Sverige. Nu ska vi ha en professionellt driven sajt där man kan läsa nyheter, se highlights, hitta länkar till livematcher, diskutera händelser med andra frälsta och hålla sig uppdaterad på allt som händer. Med både OS, EM och VM framför oss inom ett år, svenska lag i Champions League för både herrar och damer samt mycket intressanta inhemska serier ser vi potential att ha en rolig resa framför oss.

Vi anser att alla som gillar handboll är värda att ha en sida där man kan följa vår fina idrott. Nu är det svårt, för att inte säga omöjligt, att följa den ordentligt och på så vis froda ett växande intresse. Man ska kunna diskutera handboll med sina vänner och få samma dagsfärska nyheter som andra idrotter. Vi ska kunna vara stolta över vår idrott!

Handbollskanalen har som ambition att växa kontinuerligt, så tipsa era vänner och bekanta. Följ oss även på sociala medier:

Instagram: Handbollskanalen
Facebook: Handbollskanalen
Twitter: Handbollskanalen (@HBkanalen)
YouTube: Handbollskanalen

Varmt välkomna!