David Källemyr blir kvar i Skånela IF

David Källemyr. Foto: Christoffer Borg Mattisson / BILDBYRÅN

Skånela IF och David Källemyr har kommit överens om ett nytt avtal över den kommande säsongen.

David återvände till Skånela IF under säsongen 2022/2023 efter en sejour i Hammarby IF. Nu står det klart att linjespelaren stannar i Märstalaget, då han har skrivit på för ytterligare en säsong.

– Det känns bra och rätt att förlänga med Skånela. Det är en klubb jag trivs och mår bra i som spelare och jag känner att jag ständigt tar kliv i min utveckling här. Det är också en härlig grupp i laget som funkar väldigt bra tillsammans vilket gör allt roligare dessutom. Jag hoppas jag kan hjälpa Skånela ta klivet upp i finrummet igen så vi kan ställas mot de bästa lagen i Sverige, för det har vi förtjänat, säger David Källemyr till klubbens hemsida.

– David har fortsatt att utvecklas sedan han kom tillbaka till Skånela. Han är idag en riktigt bra mittsexa i anfallsspelet och gör oftast flera mål per match samtidigt som hans utveckling i försvarsspelet också har tagit kliv framåt. David är fortfarande ung och har en enorm potential att utvecklas. Vi är mycket nöjda med att ha David med oss i herrtruppen även den kommande säsongen, säger Peder Nielsen till klubbens hemsida.

Länk: David Källemyr klar för ytterligare en säsong