Axel Morén förlänger med VästeråsIrsta

Axel Morén. Foto: VästeråsIrsta.

Axel Morén kommer att stanna i VästeråsIrsta och har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

Axel Morén har skrivit på ett nytt avtal med VästeråsIrsta. Laget ligger fyra i tabellen i Herrallsvenskan, med endast OV Helsingborg, som redan säkrat en plats i Handbollsligan, samt HK Varberg och Skånela IF.

– Det känns inspirerande och kul att få förtroendet att leda laget även under kommande säsong. Tycker vi har tagit fina kliv under säsongen och att truppen är i princip densamma nästa år känns spännande. Det är en bra mix av olika spelartyper där alla är i en ålder där de både vill och har potentialen att utvecklas ytterligare. Detta har även hjälpt till att skapa en väldigt bra grupp som vill framåt tillsammans. Fortsätter vi utvecklas även under detta år och kommande säsong vilket vi såklart siktar mot, så kan det bli en väldigt intressant säsong, säger Axel Morén till klubbens hemsida.

–  Äntligen är vi överens, glad att Axel väljer att stanna när det var andra klubbar som visade intresse för honom. Det är ett kvitto på att vi har något spännande på gång i VästeråsIrsta HF, säger Mattias Zachrisson.

Länk: Axel Morén förlänger med VästeråsIrsta HF!