Rykte: Önnered slår IFK – i jakten på Brännberger

Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Senaste nytt från Silly Season-fronten är att det pågår en match mellan IFK Kristianstad och Önnereds HK om vilka som lyckas få Christoffer Brännbergers signatur på ett kontrakt. Och Önnered ser ut att gå vinnande ur kampen, enligt uppgifter till Handbollskanalen.

Är ett klubbyte på gång för IK Sävehofs Christoffer Brännberger? Ja, ska man tro uppgifter som nått Handbollskanalen så är mittsexan en potentiell ersättare för Adam Nyfjäll i IFK Kristianstad. Samtidigt jobbar Önnereds HK med att toppa och bredda truppen inför nästa säsong och man ska ha satt en punktmarkering på Brännberger.

Brännberger anslöt till IK Sävehof inför säsongen 2018/19 efter sju år utomlands i Norge och Schweiz. Sedan ankomsten till Handbollsligan har han varit omskriven för bra aktioner på handbollsplanen men också en del aktioner som genererat avstängningar.

I början av november testades Brännberger positivt för Covid-19 och mittsexan kämpar fortfarande med att återhämta sig från sjukdomen.

Så, vid ett eventuellt klubbyte – blir det till förhållandet ”lilla” Önnereds HK som vinner kampen om Brännberger mot giganten IFK Kristianstad? Det återstår att se.