KLART: Måns Landgren förlänger med Ystads IF

Foto: Viktor Ljungström

Det står nu klart att målvaktstalangen Måns Landgren blir kvar i Ystads IF. 19-åringen har skrivit på ett avtal som sträcker sig över tre säsonger.

Måns Landgren imponerade redan i somras under U19-VM, där målvaktstalangen var en av turneringens klart mest framstående målvakter. Under hösten har han gjort ett par inhopp i Ystads IF, men det stora beviset på att klubben vill satsa på honom annonserades under dagen.

Nu står det nämligen klart att Måns Landgren erbjudits en kontraktsförlängning på tre år och att han blir klubben trogen fram till sommaren 2021. Det bekräftar Ystads IF på sin hemsida.

– Det känns härligt att Måns förlängt sitt avtal med oss. Måns visar prov på härligt tålamod och tar chansen när den dyker upp vilket också förhoppningsvis kommer att ta honom långt. I Måns har vi inte bara en bra målvakt, vi får också en publikfavorit som gärna bjuder på de där extra goa’ räddningarna som kan få både publik och lag att lyfta sig ett par snäpp. Det ska bli oerhört kul att få följa Måns utveckling de närmaste åren, säger klubbens sportsliga ansvarige Marcus Lindgren till hemsidan.