Zoran Roganovic förlänger i Guif

Zoran Roganovic. Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån.

Zoran Roganovic kan bygga vidare i Eskilstuna Guif. Klubben bekräftar att avtalet med tränaren gäller även över kommande säsong.

Inför 2019/20 fick Roganovic förtroendet i Guif och inledde därmed sitt första uppdrag som huvudtränare. Den forna skyttekungen har varvat jobbet med att vara förbundskapten för Montenegro.

Våren ut och hela nästa spelår fokuserar 45-åringen emellertid på det röda laget. Guif har också planer på att involvera Roganovic i campverksamhet för ungdomar.

– Det glädjer mig att få fortsatt förtroende att arbeta vidare med att utveckla spelarna och laget framåt. För mig var det självklart att vi kör vidare med det optionsår som fanns i kontraktet. Det ska bli skoj att utveckla en camp i Eskilstuna och därigenom stärka Guif och stärka Eskilstuna som handbollsstad, säger han till klubbsajten.

Tidigare i våras förekom uppgifter om att slutspel var ett krav för att Guif skulle förlänga med Roganovic. Nu väljer klubben att säkra upp tränaren med ett par omgångar kvar av grundserien.

– Vi är glada över att vi har kommit överens om fortsättning med Zoran som A-lagstränare, säger vice ordförande Lars Bergkvist till klubbens hemsida.

Länk: Eskilstuna Guif och Zoran Roganovic överens om fortsatt samarbete.