Samuel Lindberg snart tillbaka i Alingsås

Samuel Lindberg. Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån.

Alingsås HK annonserar ett glatt återseende i form av Samuel Lindberg. Efter en säsong i Amo HK gör kantspelaren comeback i blått och vitt till hösten, meddelar AHK på sin hemsida.

Alingsås har inlett truppbygget inför 2024/25, inklusive ett välbekant ansikte på högerflanken. Samuel Lindberg glänste mer och mer för klubblaget i Västergötland från 2016 och framåt.

Under 2022 inledde 25-åringen sina äventyr på annan ort. Först i Redbergslids IK, därefter som utlånad i HSG Nordhorn-Lingen i 2. Bundesliga innan den nuvarande adressen och tidsbestämda adressen i Smålandsskogarna.

— Jag har kanske inte förändrats så mycket som spelare under tiden jag varit i andra klubbar men jag har lärt mig att hantera både med- och motgångar och blivit starkare mentalt, vilket jag tycker är en viktig egenskap, säger Lindberg till Alingsås hemsida.

AHK och Lindberg är överens om ett kontrakt till 2027.

– Jag håller mina år i Alingsås väldigt kärt. Det var där jag utvecklades till den spelare och person jag är i dag och jag har många fina minnen från den tiden. Dessutom återkommer Mattias Flodman som hade stor del i min utveckling, fortsätter Lindberg till klubbsajten.

Länk: Samuel Lindberg återvänder till AHK