Sebastian Spante kör på i Sävehof

Sebastian Spante. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN

Sebastian Spante har lyft SM-pokalen och höjt sin nivå med Europaspel under flera säsonger. Det IK Sävehof erbjuder räcker just nu för 23-åringen som förlängt kontraktet, enligt klubbens hemsida.

Spante hittade till Partille under ungdomstiden efter att Stenungsunds HK haft koll på hans första handbollssteg. Vänstersexan nådde framgång redan i USM och är förstaval på flanken när vi skriver hösten 2023.

– Det känns oerhört bra att förlänga med Sävehof och det ska bli kul att försätta spela med laget och klubben, där jag trivs så bra. Jag hoppas kunna ta ytterligare kliv i min handbollsutveckling och vara med och bidra till fler framgångar i den gulsvarta tröjan, säger Spante till klubbens hemsida mitt uppe i säsong nummer sex i Sävehof.

– Sebastian är en viktig kulturbärare och har visat att hans dedikation till sporten gett fina resultat. Han står för mycket av det som är vår identitet i och med att han har gått hela vägen från B-ungdom till framgångsrikt spel i Europa och flera vunna SM-guld, fyller sportchefen Jonathan Stenbäcken på till klubbsajten.

Länk: SPANTE FÖRLÄNGER!