Pavle Karacic och Johan Palm lämnar Eskilstuna Guif

Pavle Karacic och Johan Palm. Foto: BILDBYRÅN

Eskilstuna Guif meddelade i dagarna att både Pavle Karacic och Johan Palm kommer att lämnar klubben nästa säsong.

Pavle Karacic och Johan Palm kommer att lämna Eskilstuna Guif efter säsongen, men kommer att ingå i truppen fram till sommaren.

– Pavle Karacic kom till Eskilstuna Guif inför säsongen 2019/2020. Klubben har haft stor nytta av Pavle som med sitt driv och engagemang både på och utanför planen har bidragit till föreningens utveckling. Pavle har under sin tid i föreningen haft flera roller bland annat på kansliet och i ledarstaben i GP/juniorerna samtidigt som han varit en fantastisk ambassadör för ”Hand the Ball”. Pavle har varit och är en mycket uppskattad person i klubben, säger Robert Österhall, sportansvarig herr.

Efter 3 säsonger lämnar Johan Palm Eskilstuna Guif. Klubben har valt att inte förlänga Johans kontrakt inför kommande säsong

– Johan Palm kom till Eskilstuna Guif från OV Helsingborg inför säsongen 2021/2022. Under uppstarten av denna säsong blev Johan skadad men har hela tiden funnits med och stöttat laget från sidan. Johan har varit otroligt viktig för Guif och han har ett stort hjärta och går alltid in till 100% i sin uppgift. Under tidigare säsonger har han varit en viktig spelare i vårt centrala försvar och bidragit med attityd i anfallsspelet. Johan har även arbetat som #Vi ställer upp-ambassadör under flera säsonger för Eskilstuna Guif, säger Robert Österhall, sportansvarig herr.

Länk: Pavle Karacic lämnar
Länk: Johan Palm lämnar