Gzim Salihi klar i Sävehof

Sävehofs Gzim Salihi. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN.

Gzim Salihi blommade ut i IK Sävehof, från ungdomsakademin till elitlaget med flertalet SM-guld på meritlistan. Efter nio år i Partillemiljön söker sig niometarn vidare i karriären.

Salihi lämnade moderklubben Nödinge SK för Sävehof 2014. Nio år senare har högernian hunnit med att visa stor kapacitet men också fått brottats med skador.

– Jag vill tacka alla i och runtomkring klubben. Det har varit fantastiska år med både grymma tränare och kamrater, där jag har utvecklats som person och spelare. Jag är tacksam och väldigt stolt över att ha representerat Sävehof och fått vara med om att vinna titlar och skapa minnen för livet. Tusen tack för dessa år, säger Salihi till Sävehofs hemsida.

Salihi tog två SM-guld och dubbla USM-guld i gulsvart. Nästa klubbadress är inte känd, men Aftonbladet har tidigare kopplat ihop distansspelaren med Amo Handboll.

– Gzim har gett oss mycket, både som handbollsspelare, men framför allt som uppskattad lagkamrat. Vi önskar Gzim lycka till i framtiden, säger sportchefen Jonathan Stenbäcken, till klubbsajten.

Länk: GZIM LÄMNAR SÄVEHOF!