Elitspelare, titta hit – Report cards är tillbaka

Report cards. Foto: Bildbyrån/montage

Report cards är tillbaka! Spelarenkäten, som går ut till samtliga spelare i Handbollsligan dam och herr, har nu skickats ut.

Förra året debuterade vi Report cards, en enkät vi skickade ut till samtliga spelare i Handbollsligan dam och herr, med syftet att synliggöra hur nöjda eller missnöjda spelarna är med sina arbetsvillkor och förutsättningar. Med det här vill vi ge spelarna en möjlighet att uttrycka sina åsikter.

Vi vill spinna vidare på förra årets omtalade Report cards, men naturligtvis gör vi det ännu bättre den här gången. Hur gör vi det på bästa sätt? Genom att på nytt fråga spelarna själva. Men hur vet man om det blir representativt? Genom att kavla upp ärmarna och fråga varenda spelare. Vi tror att vi alla kan vara överens om att transparens och öppenhet skapar trovärdighet, och feedback är ju alltid viktigt för att organisationer ska kunna bli bättre.

Sorry, men vi kommer att tjata (om det behövs) till det att vi får in svar från varje spelare som spelat i Handbollsligan under den pågående säsongen.

Deadline för enkäten är den 12 maj.

Help us help you, elitspelare.

Har du frågor om enkäten? Skicka då ett mejl till info@handbollskanalen.se.

LÄNK: Handbollskanalens nya satsning – elitspelarna bedömer arbetsvillkoren
LÄNK: Report cards, resultatet: Så skötte sig klubbarna i Handbollsligan herr under säsongen 2022/23
LÄNK: Report cards, resultatet: Så skötte sig klubbarna i Handbollsligan dam under säsongen 2022/23