Anders Wik Rydberg förlänger med Hammarby

Hammarbys Anders Wik Rydberg. Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN.

Hammarby Handboll meddelar att de förlänger kontraktet med trotjänaren Anders Wik Rydberg. Försvarsspecialisten har skrivit ett kontrakt över ett år.

Anders Wik Rydberg har gjort tolv säsonger i Hammarby och det kommer att bli åtminstone en till. 31-åringen har skrivit ett nytt kontrakt gällande den kommande säsongen.

– Självklart känns det väldigt kul att representera Hammarby även i fortsättningen, säger han till klubbens hemsida och fortsätter:

– När jag hörde att ”Lilleman” (Alexander Morsten) skrivit på var det ju inte så mycket att fundera på. Han är en otrolig person och handbollsspelare och är egentligen för bra för Handbollsligan, så det gäller för mig och alla andra i Sverige att njuta medan vi har honom här.

Han lägger till:

– Sedan vill jag givetvis också fortsätta vara med och utmana om titlar med Hammarby framför våra fantastiska fans.

Hammarby Handboll AB:s vd Kalle Matsson, som tränade Wik Rydberg under sin tid på bänken, är nöjd :

– Anders gjorde en av sina absolut bästa säsonger hittills förra spelåret och utvecklade sitt försvarsspel en nivå till. I mina ögon tillhörde han en av de bättre försvararna i serien och förhoppningsvis kan han fortsätta på den inslagna vägen. Dessutom står han för värderingar som vi gillar, han ger alltid allt och är beredd att offra väldigt mycket för att laget ska vinna, säger han.

Anders Wik Rydbergs moderklubb är Huddinge HK.

 Länk: Anders Wik Rydberg klar för ny säsong i Hammarby