VästeråsIrstas sista pusselbit på plats – Isa Ljungholm är klar

VästeråsIrstas under time-out i Handbollsligan dam mellan Skara och VästeråsIrsta den 7 september 2023 i Skara. Foto: Viktor Ljungström / BILDBYRÅN

Huddingespelaren Isa Ljungholm är klar för VästeråsIrsta. Detta blir klubbens fjärde och sista nyförvärv inför nästa säsong. 
– Det känns oerhört skönt att lagbygget är klart inför kommande säsong, säger sportchef, Matthias Zachrisson, på klubbens hemsida.

VästeråsIrsta har redan gjort klart med tre unga nyförvärv inför nästa säsong. 23-årige Alma Mikaelsson, 22-årige Victoria Solli Berg och Tindra Carlsson, 19 år. Nu har klubben gjort klart med sin fjärde nya spelare inför nästa säsong i form av niometersspelaren Isa Ljungholm, 19 år.

– Jag har fått en mycket positiv uppfattning av VästeråsIrsta. Det är en professionell förening som lägger mycket fokus på gemenskap och jag ser fram emot att bli en del av den svartvita familjen, säger spelaren själv på klubbens hemsida.

Ljungholm spelade under säsongen för Huddinge HK och har hittills under sin karriär hunnit med att göra elva mål på tio matcher för ungdomslandslagen.

– Sista pusselbiten inför kommande säsong är på plats. Det känns oerhört skönt att lagbygget är klart inför kommande säsong och i Isa kommer vi få in en oerhört spännande spelare, som trots sin unga ålder är riktigt duktig i både anfall som försvar. Vi är en ung trupp som jag på sikt tror kan bli riktigt bra, säger sportchef Matthias Zachrisson.