Sportbladet: Isabelle Gulldén till Lugi

Isabelle Gulldén. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN.

I går meddelade Vipers Kristiansand att Isabelle Gulldén bryter sitt kontrakt och lämnar klubben efter den här säsongen. Nu uppger Sportbladet att hon har skrivit på ett treårskontrakt med Lugi.

Isabelle Gulldén lämnar Kristiansand Vipers efter den här säsongen, det kunde vi rapportera under gårdagen. Nu avslöjar Sportbladet att flytten går till Lund. Enligt tidningens källor rör det sig om ett treårskontrakt med Lugi, som är möjligt tack vare externa finansiärer. Sportbladet skriver vidare att Isabelle Gulldén kommer att jobba vid sidan av handbollsspelandet, men vilken typ av uppgift det rör sig om är oklart.

Isabelle Gulldén kommenterade flytten från Vipers i ett pressmeddelande under gårdagen:

– Det är av personliga skäl som jag har bestämt mig för det här och det har varit ett svårt beslut att ta. Ibland tar livet en annan riktning än vad man hade önskat och jag känner helt enkelt att jag vill bo närmre min familj, säger hon i pressmeddelandet.

Den 32-åriga mittnian har tidigare ryktats till såväl Sävehof, Kristianstad och Ystad, som Lugi. Hon har ännu inte bekräftat sitt klubbval inför nästa säsong.

Länk: Isabelle Gulldén klar för Lugi