Isabella Mouratidou i Skara hela säsongen

Isabella Mouratidou. Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån.

Skara HF:s skade-ersättare är på plats säsongen ut. Isabella Mouratidou har fått allt klart, både på och bredvid planen och flyttar till Skara med ett kontrakt som gäller resten av 2023/24.

Skara fick agera med kort varsel när Laerke Sörensen råkade illa ut under en match nyligen. Mouratidou avbröt en paus från elitspelet och undsatte det lila laget, först tillfälligt men sedan med en rad matcher att se fram emot.

– Jag är jättetaggad och glad över att jag fått möjligheten att spela med detta goa gäng! Jag ser fram mot att få Magnus Frisk som tränare och har alltid haft en bra bild av Skara som förening, säger hon till klubbens hemsida.

Mouratidou har tre elitklubbar på meritlistan, fem år i IK Sävehof följdes av ett par med Lugi HF innan hon tog sig till VästeråsIrsta.

Anne-Sofia Guldager har blivit förstaval i Sörensen frånvaro, nu har Skara skaffat sig ett stabilt målvaktsteam.

– En positionssäker, smart och erfaren målvakt. Är oerhört nöjd att vi lyckas lösa Bella över hela säsongen, hon tillför målvaktssidan med sin attityd och vinnarskalle, säger målvaktstränaren Felix Norrgård till klubbens hemsida.

Länk: ”Bella” klar för Skara HF säsongen ut