Ida Gullberg i trafikolycka – klarade sig utan allvarliga skador

Ida Gullberg. Foto: Kantbilder

Ida Gullberg var under onsdagen inblandad i en otäck trafikolycka. 20-åringens bil voltade och blev totalförstörd – som tur var klarade sig H65-spelaren utan allvarliga skador, det skriver H65 Höör i ett pressmeddelande.

Det var under onsdagen som trafikolyckan inträffade utanför Eslöv när Gullberg var på väg till sin arbetsplats. 20-åringen klarade sig utan allvarliga skador – men ådrog sig en hjärnskakning, blåmärken och nacksmärtor.

– Bilarna framför mig bromsade in fort och jag tvärnitade, men kände att jag aldrig skulle hinna bromsa in. Jag ville inte köra in i dem så då svängde jag av vägen istället. Ambulans och räddningstjänst var snabbt på plats. Jag mår bra under omständigheterna och har bara massa blåmärken och lite ont i nacken, så jag är lyckligt lottad, säger Ida Gullberg i pressmeddelandet.

– Jag har fått en lätt hjärnskakning och nacken har fått sig en smäll. När jag kan spela handboll igen återstår att se, med det ska nog bli hyfsat snart.

För ett par veckor sedan skrev Ida Gullberg på ett nytt kontrakt med H65 Höör. Det nya kontraktet innebär att Gullberg blir H65 trogen i minst två säsonger till.