Frida Rosell lämnar Sävehof efter säsongen

Frida Rosell. Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån.

Frida Rosell kom till Sävehof inför säsongen 2021–2022 och har utvecklats till en fruktad skytt i SHE. Men efter den här säsongen lämnar hon Partille för nya äventyr. 

Efter sejourer i Skuru och VästeråsIrsta flyttade Frida Rosell till Sävehof inför den förra säsongen. Men det blir bara två säsonger i klubben, åtminstone för den här gången.

– Att haft möjlighet att spela med Sävehof i snart 2 säsonger, vunnit SM-guld, spelat Champions League och varit en del av laget och föreningen har varit en stor glädje. Nu kommer jag ge allt för att bidra till att föra laget till ännu ett SM-guld och även ta klubbens första cup-guld, säger hon på Sävehofs hemsida.

Vad som händer framöver är är ännu inte avslöjat. Kanske blir det Danmark, Frankrike eller Tyskland, eller en återkomst till Skuru med löfte om en större roll?

– Frida har såväl förra som denna säsong bidraget till Sävehofs framgångar med sitt lagspel och fantastiska skytte. Hennes ambition och motivation och enorma vilja har varit betydande för många spelares och sin egen utveckling. Vi önskar Frida stort lycka till med sina nya äventyr och nya klubb, säger Jonathan Stenbäcken, elitansvarig i Sävehof.

Länk: FRIDA ROSELL LÄMNAR EFTER SÄSONGEN!