Anna-Maja Hansson tar steget till H65 Höör

Anna-Maja Hansson. Foto: HF Karlskrona

H65 Höörs truppbygge för kommande säsonger fortsätter. Nu står det klart att Anna-Maja Hansson blir nästa pjäs.

Anna-Maja Hansson är en ung talang från HF Karlskrona. Nu står det klart att mittsexan skrivit på för två år med H65 Höör.

– Det är en typisk H65-värvning. Vi förväntar oss att hon blir riktigt bra på sikt, men hoppas att hon blir riktigt bra med detsamma. Just nu är hon bättre offensivt än defensivt, men det finns mycket utveckling i henne. Det är en mittsexa som gått bra i division ett och framförallt har hon ambitioner. Kontraktet är skrivet på två år, säger Ola Månsson om nyförvärvet till klubbens hemsida.

– Jag kände att H65 är en familjär förening som likt Karlskrona satsar hårt på sina damspelare. Ola Månsson och tränarstaben har ett fantastiskt rykte att utveckla spelare och det är lätt att inspireras av exempelvis Alma Skrettings resa. Det är en dröm man själv har; att komma utomlands en dag, säger Anna-Maja Hansson till klubbens hemsida och fortsätter:

– Sedan är H65 en förening som vill ut i Europa och det känns fantastiskt stort; att på ett år gå från en division två-klubb till ett lag som spelar i toppen av Handbollsligan och i Europacuper.

Länk: Nyförvärv: Anna-Maja Hansson från HF Karlskrona