Yvette Broch gör comeback på riktigt i Metz

Nederländernas Yvette Broch jublar i bronsmatchen mellan Sverige och Nederländerna under handbolls-VM den 17 december 2017 i Hamburg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Nederländska mittsexan Yvette Broch, som avslutade sin karriär 2018, kommer tillbaka till världshandbollen. 29-åringen har skrivit på ett kontrakt med sin förra klubb Metz som kommer att gälla från januari 2021, det skriver klubben på sin Twitter.

2018 avslutade Yvette Broch sin handbollskarriär på grund av fysisk och psykisk utmattning. Hon stod då på toppen av den med tre raka mästerskapsmedaljer för Nederländerna och en plats i världens bästa klubblag Györ.

Men trots att hon avslutat karriären har hon rapporterats hittat suget igen och i november var hon tillbaka i träning för sin gamla klubb Metz Handball, där hon spelade mellan 2011-2015. Och visst, nu är comebacken skriven på papper då hon signerat ett kontrakt med Metz.

Det är oklart hur länge kontraktet kommer att gälla, men det kommer att starta redan i januari 2021. Välkommen tillbaka säger vi till en av Europas, då, bättre mittsexor.