William Accambray på väg till Cesson – om de stannar uppe

William Accambray (vitt). Foto: S. Pillaud

Karriären har hackat av lite för den hårdskjutande fransosen William Accambray. Just nu är 30-åringen utlånad från Veszprem till Celje men till nästa säsong ryktas han vara nära en övergång till Cesson Rennes – om de stannar kvar i högstaligan, skriver Ouest France.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Det är halvt sensationellt att skottstarka William Accambray med över 90 landskamper för Frankrike och med ett förflutet i Montpellier, PSG, Veszprem och Celje är på väg till franska bottenlaget Cesson Rennes.

Men med betoning på bottenlag börjar goda råd att bli dyra för Cesson Rennes. Laget förlorade senast mot Tremblay, vilket var lagets fjärde raka förlust, och parkerar nu på tolfte plats med samma poäng som nedflyttningsplacerade Istres på trettonde plats.

Och det kommer inte att bli någon William Accambray i franska andraligan, menar Cessons sportdirekt David Christmann till Ouest France.

Christmann bekräftar även att man tidigare har kommit ganska långt i progressen med Accambrays agent och är hoppfulla att ro hem fransosen om man stannar kvar i högstaserien.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here