Officiellt: Ikonen förlänger med Nantes: ”Jag är skyldig allt”

Valero Rivera Folch, HBC Nantes. Foto: Frisch Auf! Göppingen

2001 gjorde han debut i Barcelona. Nu har Valero Rivera valt att förlänga sitt kontrakt med Nantes över 2025. 
– Det var självklart för mig att förlänga det här äventyret, säger spanjoren till klubbens webbplats. 

Valero Rivera har gjort sig ett namn som en målspruta ute på vänsterkanten. Karriären har bland annat innefattat två vändor i Barcelona, innan han 2018 vände tillbaka för en andra sejour i franska Nantes 2018.

Där har Rivera, som är född 1985, fortsatt att vräka in mål. Men det har spekulerats i om årets säsong blir spanjorens sista, men nu har spekulationerna nått ett slut.

Under veckan meddelade nämligen Nantes att Rivera har förlängt sitt avtal till sommaren 2025, vilket innebär att Rivera hinner fylla 40 innan avtalet löper ut.

– Det var självklart för mig att förlänga det här äventyret. Jag trivs väldigt bra här och jag identifierar mig perfekt med HBC Nantes värderingar. Jag har sett Nantes växa och det är en stor stolthet att delta i den här utvecklingen, såväl som att vara kapten för det här laget. Jag tackar självklart Gaël, Greg, personalen men också alla människor som utgör den här klubben som jag är skyldig allt, förklarar han på Nantes hemsida.

Förutom spel i Barcelona och Nantes kan Rivera även stoltsera med såväl VM- och EM-guld under den framgångsrika landslagskarriären.