KLART: Luc Steins klar för spel i PSG säsongen ut

Luc Steins. Foto: Paris Saint-Germain.

Efter den bekräftade skadan på PSG:s playmaker Nikola Karabatic har klubben varit på jakt efter en spelare som kan fylla hans skor. Det rykte om att Luc Steins ska bli den personen är nu bekräftat av PSG själva, och på sin hemsida meddelar dem att Steins ansluter till truppen fram till slutet av säsongen. 

Tidigare i veckan rapporterade Handbollskanalen om att Toulouse-spelaren Luc Stein eventuellt var påväg in i Paris Saint-Germain för att fylla upp under Karabatics skadefrånvaro. Under lördagen bekräftar den franska storklubben detta, när de meddelar att Steins kommer att spela i den rödblåa tröjan fram till slutet av säsongen.

– Paris Saint-Germain Handboll är en dröm för alla professionella spelare. Trots att jag har en djup anknytning till Toulouse var det svårt för mig att tacka nej till denna otroliga möjlighet. Jag är väldigt stolt över att få vara en del av en sådan prestigefylld klubb och att jag har valts för att stärka ett lag som har så mycket talang, säger Luc Steins själv till PSG:s hemsida. 

Länk: Luc Steins rejoint le Paris Saint-Germain
Relaterad artikel: 
Luc Steins täcker upp för Nikola Karabatic i PSG?