Cassandra Tollbring: Väldigt kul att sänka dem

Larvik HK. Foto: Martin Trobäck, kantbilder.se

Hon fick ett eget inspring, störst applåder  och en viktig roll med lyckade framspelningar. Allt i allt hade Cassandra Tollbring en särskild upplevelse av återbesöket  i mellersta Skåne.
– Klart att det är speciellt. Jag har krigat med de här och nu står jag emot dem, sade hon.

ANNONS

Dessutom bidrog Tollbrings assist för Larvik och en notering i målprotokollet, 25–25 till att besegra H65 Höör som hon guldfirade som bäst med i våras.
– Väldigt kul att sänka dem, de får ta de andra utländska lagen, sade mittnian och berättade om fler detaljer kring och inför en speldag som var allt annat än vardagsmat.

Till exempel i kontakten med de tidigare lagkamraterna.
– Jag försöker bara vara mig själv, ge dem ett leende när man ses utanför. Nu efteråt kan man snacka lite mer.

Tollbring hade förvisso nämnt en hel del angående Höörspelarnas kampmoral när Larvik hade genomgångar inför den tredje matchen i gruppspelet.
– Jag vet vad som tänder dem, ville bara att vi skulle humöret uppe. Annars skulle det bara ge dem energi.

Spelade H65 som ni hade förväntat?
– De lirade inte så mycket med Bardis (Anna) som vi hade läst på. Men det finns ju många andra och Ola vågar spela med alla.

Du verkade själv spara på skotten?
– Ja, i den här matchen iallafall. Nu vet ju Höör att jag gillar att göra mål så de var pålästa, eftersom jag vet att de vet spelade jag fram de andra och båda våra vänsternior gick bra.

Larvik lämnade Höör med seger, första plats och en bra chans att ta sig till kvartsfinal. Pluspoäng, tre av fyra pinnar i bortamatcherna hittills brukar vara en avgörande faktor i de internationella matcherna.
– Två hemmamatcher kvar som vi ska ta och då ska det vara klart. Sen spelar vi nere i Rumänien där man aldrig vet med domare och delegater.

Innan hon anslöt till delar av Tollbring-klanen på plats i Eslövshallen vågade lördagens svenska vinnarspelare också sig på att spå H65:s chanser framöver.
– Det rumänska laget (Zalau) bör de vinna mot hemma och de skulle kunna ta poäng borta i Tjeckien. Jag tror på dem.

ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here