Ystads IF:s drömnyförvärv: Jasmina Djapanovic klar för klubben

Jasmina Djapanovic. Foto: Avdo Bilkanovic / BILDBYRÅN

Jasmina Djapanovic slutade med handboll efter H65 Höörs SM-guld 2017. Nu väljer Djapanovic att göra comeback – 33-åringen är klar för Ystads IF, det skriver klubben i ett pressmeddelande.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Vilket nyförvärv för Ystads IF som för närvarande är ett mittenlag i division 1 södra. Nästa säsong ansluter alltså Jasmina Djapanovic, en spelare med nästan 200 mål i Europacupmatcher för H65 Höör och dessutom flera landskamper för Sverige.

– Det känns riktigt kul och spännande att Nina valt Ystads IF och att hon tror på vår satsning som vi gör på damsidan. Att få in en spelare som spelat OS-kval för tre år sedan och tog SM-guld för två år sedan gör mig både stolt och glad då det är ett bevis på att det vi tror och jobbar för ger resultat. Nina har redan tränat ett par gånger med laget och jag är säker på att hennes inställning samt rutin kommer att tillföra
massor både på och utanför planen, säger Michelle Seifert, sportsligt ansvarig i YIF, i pressmeddelandet.

Jasmina Djapanovic själv säger så här:

– Jag känner att det ska bli spännande att vara med och försöka hjälpa till att lyckas med klubbens målsättning. Det känns ännu roligare att vara med när man ser att det är en jätteseriös satsning och att klubben tänker långsiktigt. Sen känns det extra kul att Michelle finns i klubben också såklart, då vi spelat ihop i H65 innan.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here