Vinslövstränaren skulle sluta – stannar istället

Tobias Nordahl, Vinslövs HK. Foto: Karrahf.se

Vinslöv förlorade kvalet till Allsvenskan. Även tränare Peter ”Cassa” Jönsson såg ut att gå förlorad, men stannar nu kvar istället. 

Det har varit omtumlande veckor för Vinslövs HK. Först förlorade man mot Tumba i kvalet till Allsvenskan, sen tappade man Jacob Friberg till Varberg och Tobias Nordahl och Marcus Mattsson till Karlskrona. Ovanpå det skulle tränarduon Peter Jönsson och Håkan Jönsson försvinna.

– Både jag och Håkan tackade nej först, och vi trodde att Ulf Schefvert skulle ta det, säger ”Cassa” till Kristianstadbladet.

Men Schefvert stack till Kristianstad HK och efter det missade kvalet bestämde sig tränarduon för att vända om, och stanna kvar. Det var icke-handbollsrelaterade orsaker som dels låg bakom.

– Jag har sagt upp mig från jobbet som plåtslagare i Vinslöv. Jag är sliten och börjar känna mig gammal… så jag letar nytt jobb.

En annan förändring sker inom verksamheten som fårbonde.

– Nu har jag djur i Djurröd och lite här i Vinslöv. Jag letar mer mark i Vinslöv och det skulle spara mycket tid för mig, säger han till Kristianstadbladet.

Länk till artikeln