Maria Lundberg tillbaka i Spårvägen

Foto: Jörgen Jarnberger, Bildbyrån.

Spårvägen har värvat in en rutinerad spelare inför säsongen 2020/21. Det är Maria Lundberg som är klar för en återkomst i stockholmsklubben.

För åtta år sedan lade Maria Lundberg handbollsskorna på hyllan på grund av tappad motivation. Innan dess hade hon bland annat hunnit att representera Spårvägen på elitnivå samt att vinna SM-guld med Skuru IK 2005. Att förutsättningarna för damspelare inte var detsamma som i herrhandbollen, samt att hon snubblade på målsnöret till att komma med i landslaget var det som fick motivationen att brista.

Under förra säsongen gjorde hon comeback i AIK i division 1. Laget kom på en förstaplats i tabellen vilket betyder allsvenskt spel under nästa säsong.

Nu är Maria Lundberg klar för en comeback i Spårvägen, där hon avslutade sin handbollskarriär för åtta år sedan, det meddelar Spårvägen via sin hemsida.

– Jag sätter alltid höga mål och visioner. Mina förväntningar är att vi vinner Division 1 och går till allsvenskan. Vi spelar väl alltid för att vinna allt man kan vinna. Att säga något annat skulle inte vara en vinnarskalle enligt mina mått, säger Maria Lundberg till Spårvägens hemsida.