Kris i HK Eskil – hjälp klubben här

HK Eskil har stora ekonomiska problem och klubbens existens är hotad. Nu söker HK Eskil ekonomisk hjälp – och man kan hjälpa till genom att skicka pengar till klubben.

ANNONS

HK Eskil berättar den tråkiga nyheten på klubbens hemsida:

”Obetalda fakturor och skulder har hopat sig under senvåren och sommaren. Efter extra årsmötet den 29:e augusti har den nya styrelsen jobbat intensivt med att analysera vad detta beror på, och vi håller på att arbeta fram en plan för att få budgeten i balans. En del åtgärder har redan vidtagits och fler är på väg. Syftet är effektivisera föreningsarbetet och ha bättre kontroll över ekonomin. Dock tar det lite tid att se effekt av dessa åtgärder. Vår ambition är att fortsätta med föreningens samtliga aktiviteter som de är samt utveckla dem vidare.”

Styrelsen i HK Eskil kan inte lösa hela situationen på egen hand och behöver nu hjälp. Klubben vädjar därför till alla lag och medlemmar om ekonomiskt stöd för att lösa det mesta akuta.

”Vi är medvetna om att varje lag har jobbat hårt för sin lagkassa. I nuläget behöver vi samla alla krafter för föreningens överlevnad och bästa. Vi är övertygade om att HK Eskil kommer att klara av denna utmaning om vi gör en kraftsamling tillsammans,” skriver klubben på hemsidan.

För att betala in: 

Bankgiro: 147- 50 11
Swish.nr: 123 578 84 92

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here