KLART: Kungsängens SK plockar in allsvensk rutin på nio meter

På söndagskvällen blev det klart att Kungsängens SK plockar in lite värdefull allsvensk rutin på nio meter. Gustav Odeheim – senast från Enköpings HF – har kritat på ett kontrakt med klubben.

Division 1 Norra har fått ytterligare allsvensk stjärnglans inför den kommande säsongen. Det står klart efter att Kungsängens SK säkrat Gustav Odeheims signatur. På söndagskvällen blev det klart att Kungsängens SK plockar in lite värdefull allsvensk rutin på nio meter. Gustav Odeheim – senast från Enköpings HF – har kritat på ett kontrakt med klubben.

– KSK som klubb har visat på stor vilja och seriositet för att få det här att fungera vilket jag verkligen uppskattar. Att klubben har något spännande på gång tror jag inte undgått någon.Laget är ett gäng riktigt fina killar och ledare och jag känner mig redan varmt välkommen. Vi ska komma ihåg att KSK är nykomlingar, men jag är väldigt säker på att vi kommer uppfattas som en riktigt jobbig sådan, säger Gustav Odeheim till klubbens officiella hemsida.

Pierre Gjuraj Grubbström, tränare i Kungsängens SK, är föga förvånande väldigt nöjd med värvningen och tror nu på den trupp som laget lyckat pussla ihop.

– Gustav är en pålitlig tvåvägsspelare över hela zon 2-3. Han ger alltid max och har rejält med rutin från spel i Allsvenskan och division 1. Jag är säker på att han kommer tillföra både spelkvalitet och pådrivarkraft till laget. Vi har nu en trupp som håller bra div 1- nivå och jag känner att vi faktiskt är på väg att bli en stark nykomling i serien.

Märk väl att Enköpings HF har fortsatta problem med truppbygget då samtliga seniorspelare valt att lämna herrlaget. Handbollskanalen har rapporterat om klubbens prekära situation tidigare. Läs mer här!