Kenny Hurtig blir kvar i VästeråsIrsta

Nationaldagen och stekande värme innebär inte att VästeråsIrsta ligger på latsidan. Klubben kommunicerar istället nyheten om Kenny Hurtigs förlängda kontrakt.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Tränarstaben är klar, Axel Morén med Martin Boquist och Andreas Jansson som assisterande leder laget efter nedflyttningen till division 1. 

Nu är kantspringaren Kenny Hurtig också med på tåget.

– Jag vet vad jag får här i klubben och jag tror klubben vet vice versa. Det kändes orättvist att få kliva ner en nivå från förra säsongen men personligen tar jag med mig mycket positivt från laget men även från min personliga prestation vilket jag tar med mig in i årets drabbningar, säger han till klubbens hemsida.

Hurtig ser gärna en kvick återkomst till Allsvenskan, väl medveten om att det blir allt annat än enkelt.

– Något jag och vi har lärt oss är att ingenting kommer gratis utan allt man vinner förtjänar man, ifall man har gjort en bra prestation. Vilket blir utmaningen i årets serie, att just göra bra prestationer genom en tydlighet, säger han till hemsidan.

VI:s sportchef Andreas Bamberg om Hurtig:

– Kenny är en otroligt positiv och glad person som är minst lika viktig för vårt omklädningsrum som i vår målproduktion. Jag är väldigt nöjd och glad över att ha kommit överens med Kenny om en fortsättning i VästeråsIrsta, säger han till klubbens hemsida.

Länk: Hurtig förlänger med svartvitt!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here