Jonathan Berg klar för Mantorp

Jonathan Berg. Arkivbild. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Division 1-laget Mantorps IF HF får fin förstärkning i truppen då de gjort klart med Jonathan Berg.

I mitten av augusti rapporterade vi om att Önnereds HK tappade mittsexan Jonathan Berg och att han ersattes av Daniel Wolf. Berg har flyttat till Linköping för läkarstudier men handbollskarriären är inte över för det.

Nu har han nämligen registrerats för Mantorp som får tung förstärkning i division 1 norra. Den tippade toppklubben, som ifjol kvalade till Allsvenskan, spelar hemma i klassiska Klämmestorpshallen på söndag mot HK Tyrold. Får vi se Berg debutera?

Berg är född 1990 och fostrad i Kärra HF från norra Hisingen. Han mäter 197 cm, väger 105 kg och har även spelat i Alingsås HK, HK Aranäs, HK Drott och Önnereds HK. Lillebror Andreas Berg spelar som bekant i Alingsås HK efter en proffsejour i Tyskland hos Frisch Auf! Göppingen.

Handbollskanalen gillar alltid när handbollsspelare hittar nya klubbar även om de ska studera, flytta eller på något sätt förändra sitt liv. Alla spelare behövs och det finns en nivå för alla! Kan en läkarstudent hinna spela handboll i division 1, då kan många flera ha tid för det.

LÄNK: Matchcenter division 1 norra