KLART: Önnereds HK förstärker med rutin på mittsex

Förra veckan hände det ordentligt med saker i Önnereds HK:s trupp inför den kommande säsongen i Allsvenskan. Laget har nu förstärkt med ordentlig rutin på mittsex sedan Daniel Wolf kritat på ett kontrakt med klubben. 

Jonathan Berg har avslutat sitt kontrakt med Önnereds HK för att flytta till Linköping, där studier tar vid. Det gjorde att Önnereds HK hade plötsliga problem på mittsexpositionen, där laget nu behövde förstärka inför den kommande säsongen i Herrallsvenskan.

I förra veckan bekräftade Önnereds HK på sin hemsida att klubben har gjort klart med rutinerade Daniel Wolf, som senast spelade i IFK Ystad. Den 28-åriga mittsexan har bland annat sex säsonger med Västerås/Irsta HF på sitt cv.

– Vi tappar en av vårt lags mest meriterande spelare på plan, men också  ett föredöme med stor auktoritet att leda gruppen utanför. I en framtid hoppas jag Jonte kommer tillbaka för att dra på sig den gröna tröjan igen. Nu ersätter vi honom med Daniel Wolf ifrån IFK Ystad . En 28 årig meriterad M6:a som också spelat Västerås/Irsta i 6 säsonger. Daniel ansluter omgående, skriver klubben på sin hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here