Joel Wallgren tillbaka i Anderstorps SK

Joel Wallgren är tillbaka i Anderstorps SK efter flera år på annat håll, det skriver klubben på sin hemsida. Försvarsgeneralen blir ett starkt nyförvärv för ASK som ska spela i Allsvenskan kommande säsong.

ANNONS

– I Joel Wallgren får vi hem en försvarsgeneral som efter flera säsonger i AMO vuxit som handbollsspelare, vunnit serier och kvalat mot handbollsligan, haft duktiga tränare i främst Andreas Stockenberg och Karl-Johan Lång. Med sina två meter och hundra kilo kommer Joel få ta ett stort ansvar i vår defensiv, och med förhoppning om detsamma i det offensiva spelet, där han tillsammans med vår nye M6 Kevin Isberg bildar ett förhoppningsvis giftigt vapen, säger ASK:s Joel Frisk till hemsidan.

Wallgren väljer alltså att återvända till sin moderklubb efter en tid i Amo.

– Jag ser fram emot att komma till en förening på uppgång, det känns som att klubben har tagit rätt steg den senaste säsongen med intåget av många unga träningsvilliga killar som vill uppåt. Det ska bli otroligt spännande att komma in i denna gruppen och försöka bidra med lite rutin och även få spela framför den fantastiska ASK-publiken, säger han till hemsidan.

LÄNK: Joel Wallgren återvänder till sin moderklubb

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here