Div 1 södra herrar: Kärra håller undan i toppen

Foto: Karrahf.se

Flera lag jagar, men än så länge håller Kärra undan i toppen av division 1 södra herrar. Nu hoppas vi på en jämn och spännande andra del av säsongen.

ANNONS

Har man bara förlorat en match på 13 omgångar är man givetvis en värdig serieledare. Och precis så har det sett ut för ett Kärra som imponerat så här långt, både i anfallsspelet och i de bakre leden.

Dock är det flera lag som jagar och har vittring på förstaplatsen och, ännu mer, på de två kvalplatserna. Anderstorps SK ligger tvåa, fyra poäng bakom Kärra. HK Ankaret har även de gjort en bra höst och ligger trea, en poäng bakom Anderstorp.

Precis utanför kvalplatserna ligger IF Kristianstad, ett hyperspännande lag med flera spelare som fått testa på spel i Handbollsligan med mästarlaget IFK Kristianstad. Supertalangen Valter Chrintz är med här och stänker in mål match efter match.

Forna storklubben HK Drott Halmstad hade det riktigt tungt i höstas men har kommit igång mer och mer. Just nu har man tio poäng och ligger åtta, men kan man fortsätta att spela som man gjort den senaste tiden har man goda möjligheter att avancera i tabellen.

Framförallt fyra lag ligger risigt till i botten. Backa HK, Vinslövs HK, HP Warta och GF Kroppskultur sladdar och hänger löst. Vi får se vad de lagen kan hitta på under vintern och våren för att hota lagen ovanför nedflyttningsstrecket.

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here