AIK värvar in Nora Östholm från Åkersberga

Nora Östholm spelar i AIK nästa säsong. Foto: AIK

AIK presenterar en spännande värvning till nästa säsong. Det är 19-åriga Nora Östholm från Åkersberga. Högernian smällde in en massa mål i division 2 förra säsongen och får nu chansen i ettan med Gnaget.

ANNONS

Nora Östholm tar alltså steget upp från division 2 till AIK Dam, som tar steget ned till division 1. Efter att ha misslyckat hålla sig kvar i Allsvenskan håller AIK på att bygga laget till nästa säsong. Nora Östholm är ett spännande namn som tillkommit, meddelar AIK i ett pressmeddelande.

19-åringen var del av det framgångsrika ungdomslaget Åkersberga F99 som bland annat vann Norden Cup och Eken Cup 2012. På senare år har Östholm tagit steget upp i A-laget hos Åkersberga där hon satte imponerande 102 mål på 22 matcher för klubben, går att läsa på lagets hemsida.

– Mina främsta styrkor är att jag är ambitiös, ger allt i alla situationer och är en riktig vinnarskalle, säger den nyblivna studenten på klubbens hemsida.

Hur kommer det sig att valet föll för AIK nästkommande säsong? (Frågar AIK)

– Jag har valt att byta till AIK för att ta nästa steg som handbollsspelare, men även för att jag tror att det kan bli en riktigt rolig säsong med ett härligt gäng! Är dessutom AIK:are sedan barnsben så ska bli roligt att bli AIK:are på riktigt nu också haha!

ANNONS
Annonslänk: Se alla matcher från Handbollsligan och utvalda matcher från SHE med C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here