Nu svänger det igen – Uhrenholt får lämna Ribe-Esbjerg HH

Halmstad Arena. Foto: Viktor Ljungström Viktorljungstrom.se

Claus Uhrenholts framtid i Ribe-Esbjerg HH har varit högst osäker. Efter att först ha meddelat att man inte vill förlänga samarbetet med Claus Uhrenholt svängde klubben i frågan och ville förlänga kontraktet med ett år. Nu har förhandlingarna strandat helt och Claus Uhrenholt lämnar Ribe-Esbjerg HH omedelbart.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

I maj månad annonserade Ribe-Esbjerg HH att man valt att avsluta samarbetet med tränaren och sportchefen Claus Uhrenholt. Månaden efter hette det istället att klubben gärna förlängde ett år med honom.

Claus Uhrenholt var sedan ute och svingade i media, då han menade på att en kontraktsförlängning automatiskt också borde innebära en omförhandling av rådande villkor. Därtill var han öppet missnöjd med klubbens behandling av honom, då de alltså först meddelat att man inte ville fortsätta samarbetet.

Nu har hela historien svängt ytterligare en gång. Hbold.dk skriver att klubben nu valt att avsluta förhandlingarna och samarbetet. Ribe-Esbjerg HH gör därmed sig av med den tränare som varit i klubben i tre år och som dessutom fungerat som sportchef de två senaste säsongerna.

– Jag är helt klar med det här. Hade det inte skett, hade jag nog själv ställt mig upp och sagt att jag inte kunde vara kvar. Det är bäst att det slutar här, annars hade något kunnat gå galet om tre-fyra månader, säger Claus Uhrenholt enligt Hbold.dk.

Jan Leslie tar över som ny chefstränare, medan Lukas Karlsson agerar spelande assisterande tränare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here