Mads Houmøller och Fredrik Langhoff Olesen har hittat hem

Frederik Langhoff Olesen (t.h.) mot Kristianstads Anton Halén. Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån.

Varken Mads Houmøller eller Frederik Langhoff Olesen fann sig till rätta som nyförvärv i Handbollsligan. Nu har båda flyttat hem, ordnat övergången och debuterat i samma danska klubb. Stoholm HB i danska andraligan har förstärkt inför vårsäsongen, enligt Viborg Stifts Folkeblad.

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Linjespelaren Mads Houmøller skrev på för IFK Ystad inför säsongen. Han skadade sig dock och fick svårt att komma in i laget.

Fredrik Langhoff Olesen gjorde fler minuter som vänsternia i Önnereds HK. I slutet av december bestämde han sig för att bli Danmarksbaserad igen.

– Det är två spelare som båda haft smått misslyckade vistelser i Sverige, säger Carsten Andersen till tidningen.

Andersen är tränare i Stoholms IF i den danska andraligan, som tackar och tar emot för tillskotten i bottenstriden. Houmøller och Langhoff Olesen debuterade när Stoholm träningsmatchade mot det kinesiska landslaget i slutet på förra veckan och är synnerligen värdefulla för sitt nya lag.

– De är precis lika bra som de i startuppställningen, säger tränaren som dock aviserar en period av anpassning innan den tidigare Handbollsligan-duon kan bidra på allvar.

Länk: Stoholm henter to spillere i Sverige

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here