Johanna Bundsen på bättringsvägen efter skottet i ansiktet

Johanna Bundsen. Foto: LiseHJ/Köbenhav Håndbold

Johanna Bundsen rapporteras vara på bättringsvägen efter att ha blivit träffad rakt i ansiktet av ett stenhårt skott i förra veckans danska cupfinal. 

ANNONS

Det blossade upp en minst sagt het debatt runt om i handbollsvärlden när Johanna Bundsen träffades rakt i ansiktet av ett skott i den danska cupfinalen förra helgen. Den svenska landslagsmålvakten fick lämna planen direkt och hennes Köpenhamn förlorade till slut med stora siffror, 31-20, mot Team Esbjerg.

Nu berättar hennes tränare Claus Mogensen för danska TV2 att Johanna Bundsen är på bättringsvägen, men att de alltid tar huvudskador på allra största allvar. Det är med andra ord inte aktuellt att stressa tillbaka henne till spel igen.

– Det är alltid svårt att bedöma omfattningen av huvudskador, så vi kan inte säga mycket mer nu. Vi kan och kommer inte sätta ett tidsperspektiv eftersom det inte gynnar hennes återhämtning. Vi hoppas det bästa för Bundsen, säger Claus Mogensen till TV2 Sport.

– I torsdags tog vi Johanna till samma specialist som har behandlat Tømmerbakke och Svalastog och hon var där i måndags igen och hon hade då förbättras.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here