Jamina Roberts om framtiden: Jag har ett kontrakt med Randers

Jamina Roberts. Foto (arkiv): Carl Sandin/Bildbyrån.

Jamina Roberts och hennes klubb Randers HK har haft en strulig säsong, och nu väntar kvalspel för att hänga kvar i den danska högstaligan. I en intervju med  Randers Amtsavis berättar hon hur hon tänker om framtiden. 

ANNONS
ANNONS
ANNONS

Meriterade Jamina Roberts kom till Randers för att lyfta klubben tillbaka till toppen. Inför säsongen skrev hon på ett tvåårskontrakt. Men Randers har haft problem med både svajig ekonomi och vikande resultat.

Efter en tolfteplats i ligan och kvalspel med eventuell nedflyttning som följd, och en ekonomi som kommer behöva stramas åt är förutsättningarna annorlunda än vad de såg ut att vara inför säsongen. Roberts får frågan om vad hon tänker om sin framtid i klubben:

– Jag har ett kontrakt med Randers HK nästa säsong. Allt det andra, det som händer med ekonomin i klubben, det har jag inte fokus på. Det är upp till klubben att lösa det. Men det är ju inte så att vi står utan spelare nästa säsong. Vi får bygga ihop ett lag, ta det därifrån och se om vi kan göra det bättre än vi har gjort den här säsongen.

Jamina Roberts och kollegorna Julia Ericsson och Martina Thörn förbereder sig nu på kvalspel där den första matchen spelas 30 mars mot Skanderborg.

 

 

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here