EXTRA: Även Jamina Roberts klar för Randers HK

Jamina Roberts. Foto: Germany 2017/Marco Wolf

Jamina Roberts är klar för spel i Randers HK. Den svenska landslagsstjärnan har skrivit på ett kontrakt, det presenterades klubben på en presskonferens idag. 

ANNONS

Jamina Roberts presenterades på en livesändning på klubbens Facebook. 

Niels Agesen är huvudtränare i Randers och sägs vara den i klubben som varit mest angelägen om att få in Roberts i laget. Agesen var tidigare tränare för TTH Holstebro där han var med och hämtade in Roberts en gång i tiden.

– En drömspelare är det första jag tänker på. Jamina är en vinnartyp och kan avgöra matcher. Det finns inte många som är så duktiga i man-man-spelet och i kontringar. Det har varit viktigt för oss att få in spelare med X-faktor och det tycker jag att vi får i Jamina Roberts, säger Niels Agesen till klubbens hemsida.

I Randers blir Jamina Roberts klubbkamrat med två andra svenska spelare: Martina Thörn och Sara Johansson. Och eftersom även Julia Eriksson presenterades idag får de gamla klubbkamraterna från Sävehof på nytt kampera ihop på vänsternio.

– Randers var tidigt ute som ett alternativ till att stanna i Ungern och det kändes bra. Det senast året har varit mycket annorlunda såväl på som utanför plan och när Randers kom in i bilden tvivlade jag inte. Jag ser fram emot att spenderade de närmsta två åren i Randers, säger Jamina Roberts till hemsidan.

Jamina Roberts startade sin karriär i IK Sävehof innan hon gick vidare till TTH Holstebro. Efter det blev det en flytt tillbaka till Sävehof innan Roberts gick vidare till sin nuvarande klubb: Erd.

ANNONS
Annonslänk: Kampen om SM-guldet har börjat - följ dramat på C More Mycket Sport.
ANNONS

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here