Kärra HF nästa för Angelina Garcia

Angelina Garcia. Foto: Kärra HF

Kärra HF hämtar in högersexan Angelina Garcia på ett tvåårskontrakt. 18-åringen kommer senast från IK Sävehof där hon huserat i farmalaget HK S-Hof.
”En spelare som är oerhört seriös i sin satsning på handboll med många bra verktyg som H6:a”, skriver klubben på sin hemsida.

Kärra var fyra poäng från en kvalplats i årets upplaga av damallsvenskan. Inför nästa säsong har klubben kikat åt Sävehof för att hitta nästa spelare som kan hjälpa dem tillbaka till finrummet. Valet hamnade på högersexan Angelina Garcia.

”Vi är mycket glada att vi lyckats få Angelina påskrift i hård konkurrens , till vårt allsvenska lag. En spelare som är oerhört seriös i sin satsning på handboll med många bra verktyg som H6:a. Hon kommer att kampera ihop med Lina Cardell på sin position.”, skriver klubbens sportsligt ansvarige, Thomas Willram, på klubbens hemsida.

Högersexa har KVIK Norrköping som moderklubb och har nu skrivit på ett tvåårskontrakt för Hisingsklubben. Garcia kommer anlända till truppen efter hon spelat klart USM finalspelet med Sävehofs juniorer.