Eslöv förlänger med tre nyckelspelare

Eslövs målvakt Fia Ertzinger. Foto: Michael Erichsen, Bildbyrån.

Eslövs IK slutade på en tredjeplats i damallsvenskan efter en jämn kamp mot Kärra om andraplatsen under säsongens sista matcher. Under torsdagen meddelar klubben på sin hemsida att Emma Olsson, Fia Ertzinger och Tilda Lundqvist, som alla tre bidragit till den höga nivån under säsongen, valt att förlänga sina kontrakt med klubben. 

Med en lyckad säsong i ryggen, trots att det väntade kvalet upp till SHE blev avbrupt inställt på grund av det rådande Coronaviruset, har Eslöv alltså valt att förlänga kontraktet med tre av sina nyckelspelare i truppen. Emma Olsson, Fia Ertzinger och Tilda Lundqvist har alla tre valt att fortsätta sina spelarkarriärer i den gulsvarta klubben även kommande säsong.

– Det har varit vårt fokus från första början, att behålla stommen av laget för att få kontinuitet. Först förlängde Lasse (huvudtränare) sitt kontrakt med två år och nu förlänger tre viktiga spelare sina kontrakt. Det bådar gott inför framtiden och detta är spelare som är viktiga för oss på många olika sätt, säger Eslövs sportchef Christoffer Borg Mattisson till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har Eslöv även förlängt med huvudtränare Lasse Eklöv.

Länk: Eslöv IK förlänger med nyckelspelare