RYKTE: Staffan Olsson tar över Paris SG – får Andersson som assistent

Staffan Olsson och Zvonimir "Noka" Serdarušić, Paris Saint-Germain. Foto: www.psghand.fr

I det senaste avsnittet av podcasten Avkast avslöjas att Staffan Olsson kan bli näste huvudtränare i Paris SG. Och inte nog med det, han kan få Magnus Andersson som assistent.

Tränarfrågan i storlaget Paris SG är fortsatt het. I förra veckan ryktades om att spanjoren Raul Gonzalez för samtal med PSG trots att han tog Vardar till titeln i Champions League i våras.

Nu är det Avkast-podden som i sitt senaste avsnitt avslöjar att det kan bli en blågul lösning. Staffan Olsson, idag assistent till Zvonimir ”Noka” Serdarušić, kan få steppa upp och ta huvudansvaret i den franska superklubben. Och inte nog med det.

Uppgifterna pekar också på att Magnus Andersson kan bli assisterande tränare åt Olsson. Andersson fick som bekant lämna tränarjobbet i tyska Frisch Auf! Göppingen här om veckan och är utan jobb. De före detta landlagskompisarna är också erkänt mycket goda vänner både professionellt och privat.

Staffan Olsson har varit assisterande tränare i Paris SG sedan 2015. Dessförinnan har han coachat Hammarby och det svenska herrlandslaget.

Lyssna på veckans avsnitt av Avkast här:

[acast src=”https://www.acast.com/avkast/88-christianalbinssonavslojar” width=”100%” height=”480″]